Maniobres electoralistes del PP

ellsMaiNocropped-image001.pngimage005

Maniobres electoralistes del PP

El Govern del Partit Popular tindria prevista alguna mesura populista per a guanyar el vot dels funcionaris públics.

image004

Després d’anys d’oblit sembla que el Govern Central té pensada una bateria de mesures destinades a un suposada millora de les condicions salarials dels funcionaris.

És preocupant que des del Govern del Partit Popular es prenguin mesures d’aquest abast a pocs mesos de les Eleccions Generals que molt probablement tindran lloc a la tardor. Una possible mesura destinada a comprar les voluntats polítiques de molts treballadors públics i també un rentat de cara amb un missatge encobert de “recuperació econòmica”. Aquest missatge és fals i cal donar-hi resposta des del primer moment.

Ens sembla preocupant que durant aquesta legislatura el Govern del Partit Popular no hagi pres cap mesura destinada a la creació d’ocupació pública i que s’hagi dedicat a desballestar el Sector Públic amb una llista gairebé interminable d’externalitzacions de serveis. De la mateixa manera que recordem a l’Estat que manquen efectius a l’Administració Pública, que manquen també bones polítiques en matèria de prevenció de riscos laborals, dret a la negociació col·lectiva o un canvi integral de model a l’Administració que pugui dotar-la de mitjans per cumplir el seu paper social.

S’està duent a terme un llarg procés de desmantellament del sector públic que al final està resultant més senzill del que semblava, que consta de diferents fases: Qüestionament del servei públic com una cosa que depèn de com va l’economia per assegurar la seva existència. Es critica la manca d’eficàcia del sector públic també amb referències al rendiment laboral i introduint termes com la productivitat pertanyents a l’empresa privada, es disminueixen recursos, mitjans i sous amb la qual cosa no es pot prestar un bon servei. Això porta a l’estrès i la desmotivació del personal amb menys sou, recursos i pitjors horaris. Tot això porta a les queixes dels usuaris que reforcen la crítica inicial com a profecia autocomplerta. I es finalitza amb la substitució dels serveis públics que s’externalitzen a mans privades amb fortes subvencions públiques, més cars per als usuaris però molt rendibles per a les empreses privades.

És per això que davant aquest possible moviment de caràcter electoralista, CGT vol mostrar la seva més ferma oposició contra l’oportunisme mediàtic que està mostrant el Govern Central.

Girona, 25/06/2015.
logo

Para tod@s, todo. Para nosotr@s, nada.

/NoHayDerechoCGTCAT @CGTCAT

 

424total visits,2visits today

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.