Manifest 1er de Maig CGT Girona

La confederació general del treball (CGT Girona) s’adreça a tota la classe obrera davant el primer de maig de 2017 i manifesta que no és casual que milers de treballadores es trobin en una situació límit de precarietat laboral, d’inseguretat, pocs recursos i poca estabilitat. Aquesta és la realitat, amb l’excusa de la crisi econòmica que ha servit com a catalitzador per a tot tipus de pobresa i retallades de drets. La reforma laboral aprovada a instàncies de la patronal, el govern de torn i la cúpula dirigent del sindicalisme més ranci és l’origen de l’actual situació de precarietat.

CGT Girona, manifesta que està i estarà al costat de les treballadores que pateixen aquesta opressió, mantindrà la solidaritat i el suport mutu de manera ferma perquè les treballadores realitzen lliurement la presa de decisions, per consens, i reclama l’autonomia obrera per davant de falsos comitès, i també mostra la seva oposició a les falses cooperatives del que realment són treballadores assalariades. La precarietat perjudica a la butxaca però també a l’entorn social.

El temps de silenci i submissió queda enrere, som conscients que està en marxa el moment de lluitar amb la nostra força i veu per un sindicalisme revolucionari.

La història que recordem el primer de Maig succeïda a la ciutat de Chicago al 1886 està envoltada de sang, vuit companyes treballadores i anarquistes van ser assassinades per l’estat per reivindicar la jornada laboral de 8 hores, i han passat 130 anys i ara treballem més per uns salaris de misèria.

Però aquest crit rebel no serà possible des de les catifes de les institucions, tot pot ser realitat si es lluita al carrer, fora del parlament, sigui a Madrid, Barcelona o Brussel·les.

El capitalisme és precarietat, Visca l’anarcosindicalisme, passem a l’ofensiva!

Primer de Maig

Salut i anarquia

1760total visits,2visits today

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.