COMUNICAT DE LA JUNTA DE PERSONAL FUNCIONARI DE L’AGE A GIRONA DE SUPORT AL COL·LECTIU D’EXAMINADORS DE TRÀNSIT

Un cop més, ens veiem obligats a mobilitzar-nos per la defensa dels drets laborals dels funcionaris. En aquest cas el col·lectiu d’examinadors/es de trànsit ha plantejat a l’Administració una sèrie de millores tant de les seves condicions laborals com de les condicions retributives del conjunt dels treballadors/es de Trànsit.

  • El lliurament de l’examen “en diferit” com a mesura de prevenció de possibles agressions, o en un entorn segur i on es puguin resoldre de manera controlada els conflictes que se’n puguin derivar, així com una formació adient en matèria de gestió i prevenció de conflictes, creiem que minimitzaria el risc d’agressions que pateix el col·lectiu d’examinadors.

  • La reducció del nombre de proves que es veuen obligats a fer els examinadors/es, milloraria també la qualitat de la feina dels nostres companys i companyes que no obliden, tampoc, la necessitat de cobrir les vacants que hi han dins la minvada plantilla d’examinadors.

  • La lluita per una millora retributiva per a la plantilla de Trànsit, en especial pel que fa al complement específic, que necessàriament s’ha de re-classificar i que des del nostre punt de vista s’ha endarrerit massa.

Però si hi ha un element que diferencia la lluita dels nostres companys i companyes examinadors/es és la lluita per mantenir el caràcter públic dels exàmens. La lluita contra la deriva privatitzadora i externalitzadora de l’Administració és cosa de tothom.

PER UNA ADMINISTRACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT

CONTRA LES EXTERNALITZACIONS I PRIVATITZACIONS

TOT EL NOSTRE SUPORT AL COL·LECTIU D’EXAMINADORS DE TRÀNSIT

936total visits,1visits today

Un pensament quant a “COMUNICAT DE LA JUNTA DE PERSONAL FUNCIONARI DE L’AGE A GIRONA DE SUPORT AL COL·LECTIU D’EXAMINADORS DE TRÀNSIT”

  1. Us seguirem informant. Aviat us farem arribar tambe un comunicat amb algunes novetats en l’ambit de la formacio del personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *